Elektronik

Der er to forskellige forebyggelsespakker, som har fokus på de typiske arbejdsmiljøproblemer i branchen; tunge løft, dårlige arbejdsstillinger og ensidigt gentaget arbejde (EGA).

Brug forebyggelsespakkernes drejebøger som inspiration til at forbedre jeres arbejdsmiljø

Det er op til jer, om I vil gennemføre hele forløbet eller vælge nogle af løsningerne eller værktøjerne i den valgte drejebog. Det anbefales at gennemføre hele forløbet for at maksimere eventuelle arbejdsmiljøgevinster fra drejebogen.

Bagerst i drejebøgerne er der forskellige faktaark, der beskriver de værktøjer m.m., som I kan bruge undervejs i forløbet.

Forebyggelsespakke: Samarbejd om et bedre arbejdsmiljø

Denne pakke har fokus på at få bedre arbejdsstillinger ved at skabe nye og bedre vaner omkring tunge løft, arbejdsstillinger og EGA. Dette sker ved at afprøve nogle idéer til at forbedre arbejdsstillinger, efter der er taget billeder eller videoer af arbejdssituationer, og I har diskuteret forbedringsmuligheder.

 

Forebyggelsespakke: Mere bevægelse i hverdagen

Denne pakke har fokus på at være fysisk aktiv for at fremme sundhed og skabe mere energi til at klare et fysisk krævende job. De fysiske aktiviteter består primært af elastiktræning, som skal kombineres med gang/stavgang eller cykling.

 

Gå tilbage til oversigten over forebyggelsespakker

 

Oprettet d. 12. okt 2016