Film om hjælpeordninger der virker på job (CABI)

Hør medarbejdere og ledere fortælle, hvordan de i praksis bruger de forskellige ordninger, som kompenserer for handicap på jobbet.

Arbejdspladsindretning til svagtseende medarbejder 

Erik er svagtseende. Han har fået installeret forskelligt it-udstyr, som kan forstørre almindelig tekst og læse en skreven tekst højt.    

Klik her for at se filmen om Erik

Arbejdspladsindretning til dårligt gående medarbejder

Søren er journalist hos Melfar posten. Da han er dårligt gående har han fået installeret en trappelift på arbejdspladsen. 

Klik her for at se filmen med Søren

Personlig assistance

Jette Christensen er køkkenleder. Efter en kræftsygdom er hendes ene arm blevet svag, og hun skal derfor have personlig assistance. Det betyder, at hun kan undgå de tunge opgaver i køkkenet, som hendes arm ikke kan holde til. 

Klik her for at se filmen med Jette

Sidst opdateret d. 13. jan 2016

Værktøjer

Se alle

Love og regler

Se alle

God praksis

 • Fra syg af stress til nye opgaver

  Planlægning af vagter efter behov og oplæring i et tilpasset tempo. Det er hovedingredienserne i det praktikforløb, stressramte Charlotte Skelmose er i på restaurant Dronning Louise i Esbjerg. Opgaver, der før var uoverskuelige, klarer hun nu.

  Læs mere
 • Social ansvarlighed giver stolte medarbejdere

  I Holstebro-virksomheden Creativ Company er det en naturlig del af virksomhedskulturen at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet tilbage i job. Og det er guld værd for arbejdsmiljøet.

  Læs mere
 • Succes med ansatte på særlige vilkår

  I produktionsvirksomheden Dantherm er autister og ADHD´ere velkomne. Her har 9 medarbejdere et fysisk eller psykisk handicap. Mangfoldigheden har givet fabriksarbejder Jette Jensen en større arbejdsglæde.

  Læs mere
Læs mere